A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

Rólunk

Mikor megérett a gondolat, hogy a munka világában mostantól a saját életünket, jövőnket akarjuk építeni a továbbiakban, rájöttünk, hogy eddig csak táncoltunk az állandóság és a változás között. Rá kellett ébrednünk, hogy a világban soha nem történt a változás olyan gyorsan, mint ma, ezért nekünk is hatalmasat kellett ugranunk a terveinkhez, bátorságunkhoz képest. Így alkottuk meg a SteelFlamingo márkát.

A sokféleség ereje a közösségünk mozgatórugója. A hagyományokat tisztelettel követve mindig nyitva tartjuk szemünket, hogy valami újat, mást keressünk és megmutassuk Neked!

Az egyéniség és az esztétika inspirációival könnyű megtalálni az ékszereket az azok szerelmeseinek.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak megfelelni akarj másoknak, hanem a saját bőrödben is jól, sőt kiválóan érezd magad. Válogass kedvedre a webshopunkból és viseld a hangulatodnak megfelelő ékszerünket a mindennapjaidban!

De ha ajándékba vásárolsz tőlünk, gondolj arra, hogy akinek adod, akárhányszor ránéz az ékszerre, az jut majd az eszébe, hogy fontos neked!

Ha felfedezted a webshop kínálatát, soha többé nem kell azon gondolkodnod, hogy mit adj ajándékba annak, aki igazán fontos neked! És ha feliratkozol a Hírlevelünkre, kiküldjük a trendi és charm ékszereink és gyertyáink ajánlatait, amiből inspirációt meríthetsz a mindennapokra.

SteelFlamingo szlogen

SteelFlamingo szlogen 2

Webáruház készítés